Tandreglering i Stockholm – rätt väg till ett finare leende

Tandreglering är en ortodontisk behandling som används för att korrigera och justera tändernas position, felaktiga bett och andra tand-och käkrelaterade problem. Det görs vanligtvis med hjälp av tandställning eller andra ortodontiska apparater som kan vara fasta eller avtagbara beroende på patientens behov. Fruängstandläkarna erbjuder skräddarsydda lösningar för tandreglering i Stockholm, vilket gör det enkelt att uppnå det leende du alltid drömt om.

Tandreglering i Stockholm för Personligt Anpassade Lösningar

Vi på Fruängstandläkarna erbjuder:

  • Undersökning och rådgivning till dig som funderar på tandställning
  • Olika typer av tandregleringsbehandlingar för vuxna, ungdomar och barn.
  • Vi hjälper dig som har små eller stora behov av tandreglering
  • Moderna metoder
  • Olika typer av tandställningar till exempel, fast, löstagbar eller osynlig tandställning

Tandreglering: Hur går behandlingen till?

För dig som söker tandreglering i Stockholm, är det viktigt att förstå hur behandlingen går till och vad du kan förvänta dig. Hur tandreglering utförs varierar beroende på vilken metod som används. Oavsett metoden, är målet att skapa ett kontrollerat tryck som över tid flyttar tänderna till önskad position. Denna process involverar regelbundna besök hos tandläkaren, vanligtvis ungefär var fjärde till var åttonde vecka, för att justera tandställningen och övervaka framstegen. Efter avslutad behandling tas tandställningen bort och en retainer används för att säkerställa att resultatet förblir stabilt.

 

Kontakta Fruängstandläkarna
för rådgivning av tandreglering
i Stockholm

Är du i behov av tandreglering i Stockholm? Tveka inte och kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om tandreglering och tandställning. Ring 08974070 eller besök på vår tandvårdsklinik för att boka din första tandregleringskonsultation.

Boka tid hos oss

 

Fyll i formuläret nedan med namn och kontaktuppgifter samt önskemål om tider så kontaktar vi dig för att boka en tid.​