Erfarna Tandläkare
i Fruängen

Välkommen till vår moderna tandvårdsklinik i Fruängen. Vi är din pålitliga tandläkare i området som erbjuder högkvalitativ tandvård med fokus på din tandhälsa och ditt leende. Hos oss hittar du expertis, erfarenhet och omsorg under samma tak.

Varför välja
Fruängstandläkarna?

Fruängstandläkarna är dedikerad tandvårdsklinik som strävar att ge dig det bästa tandvård. Vårt team består av erfarna tandläkare och tandhygienister som är engagerade i att hjälpa dig att upprätthålla en frisk mun och ett strålande leende.

 

Tandvårdsbehandlingar
som erbjuds av våra
tandläkare i Fruängen:

Allmän tandvård: Från regelbundna kontroller till tandrengöring, är vi här för att hjälpa dig bibehålla en god munhälsa.

Tandhygienist: Bli kvitt med tandsten och andra beläggningar på tänderna samt få kontroll över hur tänder och tandkött mår.

Tandblekning: för dig som vill bli av med missfärgningar på tänderna eller bara vill få ett vitare leende.

Tandimplantat: ersatt förlorade tänder med permanenta och naturligt utseende tandimplantat.

Tandreglering: behandling som utförs för att korrigera och justera tändernas position och felaktiga bett

Akut tandvård: Ilningar, tandvärk, fraktur eller andra besvär? Fruängstandläkarna finns till hands för att hjälpa dig!

Besök din tandläkare
i Fruängen idag

Vi är stolta över att vara din tandvårdsklinik i Fruängen. Oavsett om du behöver en regelbunden kontroll eller akut tandvård, är vi här för att hjälpa dig. Vi strävar efter att erbjuda våra patienter en stressfri och professionell tandvårdupplevelse.

 

Kontakta
Fruängstandläkarna idag!

Kontakta våra duktiga tandläkare i Fruängen idag och boka ditt nästa tandvårdsbesök. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå och behålla en bra tandhälsa. Välkommen till Fruängstandläkarna – din väg till ett vackrare leende!

 

Boka tid hos oss

 

Fyll i formuläret nedan med namn och kontaktuppgifter samt önskemål om tider så kontaktar vi dig för att boka en tid.​