Tandlagning i Stockholm

Har du drabbats av en plötslig tandvärk eller känner du att det ilar i tänder? Vanligaste anledning till att en tand behöver lagas är att den blivit angripen av karies. Som följd av detta får man oftast hål i tanden. För att undvika inflammation och andra komplikationer rekommenderar vi att besöka en tandläkare. Vi på Fruängstandläkarna hjälper dig att lösa dina tandproblem genom professionell och trygg tandvård. Vår kompetenta personal erbjuder alltid professionell vård till bästa möjliga priser.

Så går tandlagningen till:

  • Först undersöker och vid behov röntgar dina tänder
  • Om du vill kan du få en bedövning innan behandlingen börjar
  • Tandläkaren ta bort karies genom att borra
  • Därefter gör tandläkaren rent och fyller igen hållet

Tandlagning med komposit – den vanligaste fyllnadsmaterialet

Det finns olika fyllningsmaterial men den vanligaste är komposit. Denna fyllning härdar och blir hård genom att tandläkare lyser på den med ett speciellt ljus. Sedan putsas fyllningen så att den känns blank och slät. Vi är noggranna med att fyllningen ska passa in i bettet och att den inte känns för hög.

Kontakta oss för tandlagning i Stockholm

Välkommen att kontakta oss om du vill boka en tid för att laga en eller flera tänder. Du kan även boka en tid via vårt bokningssystem på hemsida. Fruängstandläkarna – din tandläkare i Fruängen.

 

 

 

Boka tid hos oss

 

Fyll i formuläret nedan med namn och kontaktuppgifter samt önskemål om tider så kontaktar vi dig för att boka en tid.​